Sayfalar

15 Şubat 2011 Salı

>Kürk Mantolu Madonna

>
Nasil güzel nasil hos bir kitap...Sevgili Tugba abla hatirlatti bana bu eseri.Ebeveyn kitaplarindan biktigim zamanlar da böyle romanlarin icine atilmayi cok seviyorum.Öyle güzeldi ki firsat buldukca okudum,durdum :)
Raif Efendi´nin icine kapanik yasamini,ruhuna kazinmis,silemedigi izleri ve büyük arayisini anlatiyor.Maria Puder ile yasadigi kisa ama bütün ömrünü saran ask hikayesi okumaya deger gercekten.Ben den söylemesi :)

9 yorum:

  1. >Kiç okumadım Sabahattin Ali.. ne yazık ki:(

    YanıtlaSil
  2. >Bu kitapla bir baslangic yapabilirsin :)

    YanıtlaSil
  3. >Ben bir tek ''Başın Öne Eğilmesin'' isimli bir kitaptan ( S.Ali'nin biyografisi) tanıyorum bu yazarı..hiç okumadım..

    YanıtlaSil
  4. >@ELIF:Ben yillar önce Kuyucakli Yusuf adli kitabini okumustum.Yeniden de okuyacagim ins..Okunmasi gereken bir yazar bana göre :)

    YanıtlaSil
  5. >Sabahattin Ali kadar keyif aldığım, hüzünlendiğim coştuğum yazma isteği duyduğum başka yazar yok sanırım. inanılmaz Kürk Mantolu Madonna da. İçimizdeki Şeytanı da öneririm.Kuyucaklı yusuf ortaokul yıllarımda defalarca tekrara nedendi.Bir de Değirmen vardır bilir misiniz. Hani kolunu sevdiği kızla aynı olabilmek için kesip attığı. 'Bir kalp bir koldan daha mı az değerlidir' diyen:(Neyse çok konuştım:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. >Nehir ida:Tesekkür ederim yorumunuza ve önerilerinize.Ben Sabahttin Ali´yi cocukluk ile kesfetmis cocuklukda birakmisim..Cok üzüldüm bu duruma..tavsiye kitaplarinizi hemen siparis verecegim.özellikle´´degirmen´i´´cok merak ettim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. >Değirmen sanıyorum şimdilerde bir bölüm olarak Tüm Öyküleri içerisinde bende ayrı halde vardı. Bakayım ben de akşam evde hangisinin içinde de varmış. (hem ayrı var hem diğer kitap içerisinde ama unuttum hangisinde olduğunu)

    YanıtlaSil
  8. >Merhaba iş yoğundu yazamadım:)Bütün Yapıtları 1.ciltte değirmen.Ama ayrıca da var.http://www.idefix.com/kitap/degirmen-butun-yapitlari-sabahattin-ali/tanim.asp?sid=VMENNZ78XD3NDRV4ENWM Görüşmek üzere sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. >tesekkür ederim Nehir Ida :)

    YanıtlaSil

hadi yaz :)

{photo_title} by {uploader_name}
{photo_title}, a photo by {uploader_name} on Flickr.
{description}