Sayfalar

20 Aralık 2010 Pazartesi

>Su Hortumlu Dünyada Fil Yalniz Bir Hayvandir

>
Nerdeyse bir yildir okumak istedigim lakin bir türlü elime geciremedigim kisisel gelisim kitabi...Ahmet Serif Izgören..Su hortumlu dünyada fil yalniz bir hayvandir.Ismide ilgi cekici degil mi?
Kitabi okumam uc gün sürdü hatta zaman olsaydi daha cabuk bile bitebilirdi.O kadar zevkliydi yani okumasi...Düsündürücü hikayelerden ve yazarin hos anilarindan derlenmis.Kim oldugumuz,benlik,aliskanliklar,sevgi,isiniz,olumlu düsünce,hayat,dinlemek,mücadele,iyilik,idealler,hirs,gülümsemek,deger vermek,karar almak,dogallik,üretmek,anlamak,görüsünüs,inanc,iletisim,yurt sevgisi ve gelecek vurgulanan yanlarimiz.Yazar kitapta unuttugumuz insani özelliklerimiz hatirlatilmaya calismis aslinda..´Son yillarda hic yasli birini karsida karsiya geciren bir cocuk yada otobüste büyügüne yer veren bir genc gördünüz mü ?Göremezsiniz.Cünkü gencler birbirilerini hüp diye icine cekmeye odaklanmislar´diyor yazar..Ne aciki öyle...
´´Her seyin fiyatini bilen,ama hicbirseyin degerini bilmeyen insanlar olmaya basladik´´ Rastgele iyilik yapin ´´diye de eklenmis.
Okunmasini tavsiye edicegim kitaplar arasinda artik..Zaten begenmezseniz iade garantiside var.O kadar kendinden emin bir kitap yanii :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

hadi yaz :)

{photo_title} by {uploader_name}
{photo_title}, a photo by {uploader_name} on Flickr.
{description}