Sayfalar

4 Haziran 2011 Cumartesi

Kaza


Kartopumun yüzü soluk iki gündür.Bir ev ziyareti sirasinda dengesini kaybederek cok kötü bir sekilde dü$tü yavrum.Dakikalarca agladi.Biraz sakinle$tirdikten sonra Engin´i aradim.Eve getirdi bizi.Burktu zannettik.Cünkü acimadigini,gectigini söyledi Ada...Banyoya soktum,sabunla ovaladim biraz.Oynatamiyordu bacagini.Öyle uyutmaya calistim.Ama bütün gece uyudu,uyandi.Bacagini her oynati$indaki aci benim canimi daha cok yakti.Bugün hastaneye götürdük.Röntgen cektiler ve diz kapagindan bilegine kadar olan kisimda kirik oldugunu söylediler.Feryat figan bacagini alciya aldilar.O agladi benim yüregim yerinden söküldü sanki.
Uyumadan önce ona $öyle bir baktim.Dayanamadim...Agladim sarildim.´üzülme anne´diye beni teselli etmeye cali$ti.
Sonra´cikar anne bunu uyuyalim´dedi.´Cikaramam annecim´dedim.Bir süre bununla yatman gerekiyor´dedim.
´Tamam´dedi.
$imdi uyuyor.Benimse yüregim agliyor...

21 yorum:

  1. ayy canım benim çok geçmiş olsun, bizimde başımızdan bir kaza geçti anlıyorum nasıl içinin acıdığını yavrunu görünce... benim de içim sızladı okuyunca allah göstermesin bir daha canım...

    YanıtlaSil
  2. ooooooooooo diyerek okudum hastaneden çıkan sonucu benim içim bu kadr acırken seninkini hiç düşünemiyorum aslım.allah şifa versin tez zamnda sağlığına kavuşsun meleğin.canım benim nasıl o geceyi geçirmiş öyle ya.:(
    çok çok çok üzüldüm en kısa sürede geçmesi dileğiyle çok geçmiş olsun çok öpüyorum seni ve küçük ada mı

    YanıtlaSil
  3. cok gecmis olsun. Insani fena eder. Cihana asi vurduklarinda ben bile aglamistim seni dusunemiyorum. Umarim en kisa zamanda cikarirlar. op benim yerime.

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun aslı.aynısını kızımda yaşadım,insan evladının acısına hiç dayanamıyor.Mevlam daha büyüklerini göstermesin.çocuk kırıkları neyseki çabuk kaynıyor

    YanıtlaSil
  5. ah çok çok çok geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin arkadaşım..çok üzüldüm. ne kadar kalacakmış acaba? çocuklar daha çabuk iyileşir doğaları gereği üzülme ne olur. çabucak iyileşecektir. tekrar geçmiş olsun...sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Hay Allah, çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak geçer.

    YanıtlaSil
  7. Canım çok üzüldüm büyük geçmiş olsun:(
    İnşallah kısa sürede iyileşir:(

    YanıtlaSil
  8. ahh kıyılır mı hiç kıyılmaz yavrulara.ahh içim cızladı.neyse ki çok daha kötü bir kaza değilmiş.sabrına ne diyeyim onun.için nasıl yanıyor yaşamışcasına anlıyorum.çok ağlama kuzuyu da üzme.o dayanacak çok akıllı çünkü.bin milyon kez öperim onu.söyle adaya tamam mı.

    YanıtlaSil
  9. Çok üzüldüm:(( Çok geçmiş olsun.İnsan çocuğunu o halde görmek eminim canını cok acıtıyordur hele de çıkar dedikçe.Allah daha büyük kazalardan korusun, bir daha gelmez başınıza.

    YanıtlaSil
  10. otsumimar yazıyı okudun mu??
    Affedin ama sevmiyorum böyle durumları mimlemeninde önemi olmaz benim için böyle bir durumda..


    Canım yavrum kıyamam göz yaşlarına :( çok geçmiş olsun çokkk kısa bir sürede düzelir inşaallah..kalbim güm güm valla ya içim sızladı :( öptüm kocaman..

    YanıtlaSil
  11. oy kuzum benim. seni o kadar iyi anladım ki. ben bir ara yanlış çekme sonucu ece nin kolundaki ince kemiği çıkardım yerinden. ve dr lar canlı canlı yerine takatken kızımın feryatları " yer yarılsa da içine girsem " dedirtti bana. benim hatamdı.
    çok geçmiş olsun aslıcım. küçük olduğu için çabuk iyileşecektir. çok öpüyorum ADAmı

    YanıtlaSil
  12. Of yavrum..Nasıl oldu bu ya!Canım çok geçmiş olsun.Biraz uğraştıracak bu alçı olayı sizi ama inşallah hemen kaynar ve rahatlarsınız.Üzme kendini çok fazla.Öpüyorum ikinizide.

    YanıtlaSil
  13. Ah canım benimm çok geçmiş olsun,kıyamam yaa:( Metanetli Adacım kocaman öpüyorum seni,çabuk iyileş,sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. çok üzüldüm geçmiş olsun çabuk atlatırsınız umarım
    yerince olmayı hiç istemezdim ama artık bakıyorum da çocuklar bizleri teselli ediyor dün gece oğlum bana ateşli ateşli anne yerine yat ben iyim dedi :)

    YanıtlaSil
  15. Ah güzelim ya okurken tüylerim diken diken oldu. Canları yanmasın onların bize gelsin ne gelecekse kıyamam. Acil şifalar dilerim güzel Ada'ya ve ne olur sen de çok üzülme böyle büyüyorlar (desem de içim acıyor)
    Öpüyorum ikinizi de.

    YanıtlaSil
  16. Geçmiş olsun Aslı.Üzüldüm gerçekten çok...

    YanıtlaSil
  17. ah canım kıyamam çok geçmiş olsun annesi :(

    YanıtlaSil
  18. Çok büyük geçmiş olsun :( Canım benim ya kıyamam o yaşta bile anne teselli edermiş...

    YanıtlaSil
  19. A:( çok geçmiş olsun canım ya:( Nasıl dayanmış yavrum onca zaman kırığa.. bebeğim ya.. geçmiş olsun tekrar.. Allah korusun bir daha.. sıkıntısız atlatsın, atlatın siz de..

    YanıtlaSil
  20. canım çok geçmiş olsun..ALLAH beterinden korusun inşallah daha kötüsüde olabilirdi yinede şükür inşallah en kısa zamanda toparlar..çok üzüldüm gerçekten şimdi okuyunca canım ya bütün gece nasıl dayanmış çok çok geçmiş olsun tekrar

    YanıtlaSil

hadi yaz :)

{photo_title} by {uploader_name}
{photo_title}, a photo by {uploader_name} on Flickr.
{description}